• Outdoor 3
  • Outdoor 1
  • Outdoor 2

Overige outdoor activiteiten

 

Wist u dat BBS Outdoor ook activiteiten verzorgd voor bedrijfsuitjes, teambuilding en kinderfeestjes? Het is tevens mogelijk om een activiteit op maat samen te stellen, zelfs op uw eigen locatie.

Bedrijfsactiviteiten

Wij verzorgen bedrijfsactiviteiten op maat. Dit doen wij vaak in samenwerking met het oorlogsmuseum De Bevrijdende Vleugels en restaurant ’t Boshuys. Een onvergetelijke dag beleven met de collega’s in een groene omgeving volledig verzorgd met eten en drinken? Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

teambuilding

Teambuilding

Onze instructeurs hebben veelal een militaire achtergrond. Zij weten als geen ander hoe een groep functioneert en waar er nog groeimogelijkheden liggen. Wij kunnen teambuildingactiviteiten verzorgen die fysiek of mentaal zijn of een combinatie van beide. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om opdrachten uit te voeren waar inzicht en leiderschapskwaliteiten naar voren komen. Deze opdracht hoeven niet fysiek te zijn en zijn dus voor iedereen uit te voeren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Kinderfeestje

Een uitdagend of actief kinderfeestje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Boogschieten, touwtrekken, onze survivalbaan, kinderbootcamp, samenwerkingsopdrachten, we hebben een breed aanbod in activiteiten. Voor een prijsaanvraag kunt u contact opnemen. Kosten zijn afhankelijk van aantal kinderen, tijdsduur, eten/drinken en het soort activiteit.

Activiteit op maat

Tot de overige mogelijkheden behoren: bedrijfsbootcamp op uw of onze locatie, sportdag voor scholen, uitdagend (militair) vrijgezellenfeest, Highland games, dropping, besloten training voor sportclubs/stichtingen. Onze survivalbaan is ook te huur. 


Zit uw activiteit hier niet bij? Neem contact op en dan gaan we samen brainstormen.

Volg ons ook op social media

BBS Outdoor:
Survivalbaan:
Bootcamp: