• Survival 3
  • Survival 1
  • Survival 2

Survivalbaan Best

Bij survival draait het om techniek, kracht, conditie en doorzettingsvermogen. De lessen zijn zo ingericht dat je als beginner of gevorderde aan deze sport mee kunt doen.

Wat is het?

De survivalsport is ontstaan in de Achterhoek. Deze sport kenmerkt zich door een rauw karakter. Het is altijd buiten en ongeacht het weer gaan de lessen door zolang het verantwoord is. Techniek, kracht, conditie en doorzettingsvermogen zijn eigenschappen die je nodig hebt om deze sport te beoefenen. De lessen zijn zo ingericht dat je als beginner of gevorderde aan deze sport mee kunt doen. Hindernissen worden afgewisseld met oefeningen om het uithoudingsvermogen te verbeteren.
Voor de jeugd zijn er hindernissen op maat gemaakt. De volwassenen kunnen op de gehele baan terecht.

Plaats

De training vindt plaats in de bossen tussen Best en Son en Breugel. Onze baan staat op het terrein achter Museum De Bevrijdende Vleugels. De baan is alleen toegankelijk voor leden op onderstaande dagen/tijden, onder begeleiding van onze instructeurs.
Bij onze loods, gelegen nabij het Museum De Bevrijdende Vleugels, verzamelen we voor aanvang van de les. Bij een proefles wordt je opgehaald bij de ingang van het terrein.

Tijden

Maandag Training 18+

19.30 - 20.30 uur

Dinsdag Vrij trainen 18+

19.30 – 20.30 uur

Woensdag Training jeugd t/m 17 jaar en 15.30 - 16.30 uur
  18 + vrij trainen  
Woensdag Training vanaf 13 jaar en ouder 19.30 - 20.30 uur
Donderdag Vrij trainen 18+ 19.30 - 20.30 uur
Zaterdag Vrij trainen 18+ 10.00 - 11.00 uur 
Zondag Training jeugd t/m 17 jaar 10.00 - 11.00 uur
  en 18+ vrij trainen  

 

Kosten

Proefles gratis
Strippenkaart (10 lessen) * € 80,00
Abonnement (onbeperkt) Volwassenen € 27,50
Abonnement (onbeperkt) Jeugd € 27,50

 

* 6 maanden geldig, alleen voor volwassenen

Een abonnement kan je opzeggen per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er geldt een opzegtermijn van één volle kalendermaand. Als jij dus bijvoorbeeld op 15 april je abonnement opzegt, dan is 31 mei de laatste dag van jouw lidmaatschap. 

Meld je aan voor een proefles     Schrijf je in voor een abonnement

Kleding

We adviseren je een sportlegging te dragen met sokken tot over de enkels. Bovenkleding volstaat met een t-shirt. In de wintermaanden zijn handschoenen, een mutsje en een t-shirt met lange mouwen eronder aan te raden. Bij het klimmen gaan de handschoenen uit i.v.m. betere grip.

Volg ons ook op social media

BBS Outdoor:
Survivalbaan:
Bootcamp: