• Slide 1
  • Slide 2

Bootcamp Best & Son en Breugel

Bij Bootcamp ga je aan de slag met wat er voor handen is in de natuur en wat je bij je hebt. De training is een combinatie van kracht- en conditie oefeningen. Onze trainingen zijn voor iedereen met enige basisconditie goed te doen.

Wat is het?

Bootcamp is vanuit het Amerikaanse leger overgewaaid naar Nederland. In het Nederlandse leger noemen ze het veldwerk. Je gaat aan de slag met wat er voor handen is in de natuur en wat je bij je hebt. De training is een combinatie van kracht- en conditie oefeningen. Onze trainingen zijn voor iedereen met enige basisconditie goed te doen. Kernwaardes tijdens onze lessen zijn samen sterker worden en onderling respect. Op fysiek, maar ook op mentaal gebied zal je groeien naar een betere versie van jezelf.

Plaats

De bootcamplessen vinden plaats in de bossen tussen Best en Son en Breugel. Deze bossen, net ten noorden van Eindhoven, hebben een omtrek van 16 km waarmee we aan willen geven dat de omgeving je niet snel zal gaan vervelen.
Bij onze loods, gelegen nabij het Museum De Bevrijdende Vleugels, verzamelen we voor aanvang van de les. Bij een proefles wordt je opgehaald bij de ingang van het terrein.

Tijden

Dinsdag 19.30 – 20.30 uur
Donderdag 19.30 – 20.30 uur
Zaterdag 10.00 – 11.00 uur
Zondag 10.00 – 11.00 uur
  (tot 11.30 uur voor gevorderden)

 

Kosten

Proefles gratis
Strippenkaart 10x € 100,-
Abonnement (onbeperkt) € 35,00

 

LET OP: ALS JE LID BENT MAG JE OOK ALTIJD GEBRUIK MAKEN VAN DE SURVIVALBAANLESSEN OP MAANDAG- EN WOENSDAGAVOND EN DE VRIJE TRAININGEN DAARVAN!!

Een abonnement kan je opzeggen per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er geldt een opzegtermijn van één volle kalendermaand. Als jij dus bijvoorbeeld op 15 april je abonnement opzegt, dan is 31 mei de laatste dag van jouw lidmaatschap. 

Meld je aan voor een proefles     Schrijf je in voor een abonnement

Kleding

We adviseren je een sportlegging te dragen met sokken tot over de enkels. Bovenkleding volstaat met een t-shirt. In de wintermaanden zijn handschoenen, een mutsje en een t-shirt met lange mouwen eronder aan te raden.

Obstacle training

Leden van onze club nemen regelmatig deel aan obstacle runs. Hierdoor is er veel ervaring op dit gebied. Bij de bootcamp- en survivalbaantraining komen meerdere disciplines aan bod die je tegenkomt bij een obstaclerun. Denk aan: touwklimmen, zandzak dragen, atlas-ballen, apenhang, muurtje nemen en dergelijke.

Volg ons ook op social media

BBS Outdoor:
Survivalbaan:
Bootcamp: